Fantasin får fritt spelrum

Vi på Studio M har förärats med en 2 meter bred teckning. Den gör oss alla så glada! Lars har illustrerat tavlan till Stadsbiblioteket. Orginalet är 3 meter brett och hänger på nya barnavdelningen.

Detaljrikedomen kraschade Lars dator många gånger när han skulle färglägga vektorgrafiken från inskanningen. Men visst undrar man: vad förssigår i Lars Holmbergs hjärna?


Två kontorsplatser gratis i sommar

Sommartider. Vi vill dela med oss av vår trevliga studio och vår gemenskap. Vi vill få lära känna dig inspirerande, kreativa, roliga du. Skriv några rader till oss och berätta varför du skulle vilja sitta hos oss i sommar.

Vi erbjuder 2 platser mellan 15 juni och 15 augusti.
hello@studiomollan.se

kontorsplats


Bok som inspirerar

Inspirerande Erik har nu gett ut den bok han jobbat med de senaste två åren.

”Jag njuter så länge jag varar” är en självbiografi skriven av en vis 26-åring. Erik skriver om sitt liv med den ovanliga blod- och immunbristsjukdom Wiskott Aldrich Syndrom som han föddes med.

Boken har redan i första tryckningen getts ut i 1500 exemplar. Många vill läsa de inspirerande berättelserna Erik frikostigt delar med sig av och ny tryckning är redan planerad. Beställ ditt ex här.


Epic walk

epic walk mellan helsingborg och malmö kontor

Klockan 5 en tisdagsmorgon samlades ett gäng modiga vänner i Helsingborg med sikte på Malmö. Jennie bor i Malmö och Silvia i Helsingborg och tillsammans antog vi utmaningen att till fots gå mellan våra två städer.

Google maps tyckte vi skulle ta tåget. Det regnade, Öresundstågen susade förbi och bussar med. Men vi höll ångan uppe, blev inspirerade av den vackra naturen på stigar som mestadels gick längs havet.

Klockan 21.30 nåddes kommungränsen mellan Lomma och Malmö, det hade gått 16 timmar. Första 3 milen gick på 5 km/h. Sista 8 km gick på 3 timmar. Tillslut beställdes en taxi hem. Men redan dagen efter fortsatte vi att trampa trapporna upp till 11:e våningen i sann Studio M anda.

Nästa utmaning: simma över sundet mellan Helsingborg och Helsingör.