Strax helg!

På kontoret avslutar vi veckan med gemytligt umgänge. På bordet står glögg med tillhörande mandlar och russin samt öl med tillhörande oliver och saltrostade frön. Visst går det att ta lite av varje. Och Spotify-playlistan ”Bilskivan” med klassiker att nynna med till spelas lite högre än vanligt. Det är fredag!


Geek Girl Meetup

I lördags begav vi oss några Studio M tjejer till Stpln och Geek Girl Meetup för att gå på en unconference inom webb och media som pågick från morgon till kväll.

Vi fick höra spännande saker som digital storytelling och hur man bygger upp en berättelse om sig själv, rollen social media har i det professionella yrkeslivet samt för ett företags identitet och gamification i samhällsutveckling som bygger på att man med lek och tävling engagerar människor till interaktion och aktiv ställningstagande.

Inspiration fick vi massor av genom att träffa 100 andra Geek Girls i Öresundsregionen; tjejer hela vägen från Göteborg, Skåne i stort och från Köpenhamn. Det var roligt tyckte Anja, Vibeke, Jennie och Silvia.