Sommar och jobba? Vi öppnar några platser till dig som behöver!

Sommar igen och vi gör som vi gjort alla andra somrar, vi öppnar upp studion och delar med oss av vår härliga arbetsplats. Vi sitter på 11:e våningen en tvärgata till Möllevångstorget. Hos oss är det ljust och luftigt och här dricker vi Fairtrade kaffe och te i pausen.

Funderar du på att börja frilansa? Sitter du hemma idag och tycker det vore trevligt med lite miljöombyte och få träffa andra som frilansar? Vi har några platser som kan användas gratis i sommar under 16 juni till 15 augusti. Vi ser gärna att du har tankar kring att sitta kvar till hösten, men det tar vi då, när du fått känna på och vet om Studio M passar dig och dina behov.

Skicka oss ett mejl och gör oss nyfiken på dig, berätta om vad du gör och ange vilken seriefigur du tycker du liknar mest! Skickas till: silvia@studiomollan.se

Så här säger en av våra frilansare Dany Marmur om värdet av att jobba från kontor:

”Efter att jag lämnade mitt förra kontor jobbade jag hemifrån i flera år. Det var oerhört svårt att vara diciplinerad, speciellt sommarmånaderna. Inför ett rätt trist uppdrag under den sommaren hyrde jag ett bord på Studio M. Jag blev ca 50-70% effektivare.”

Fler röster om Studio M som arbetsplats.