Tankeverksamhet behöver kalorier

Planen för att kick-starta hösten på Studio M på bästa möjliga tänkbara sätt:
Kaffe och kaka. Inget fel med att sätta en planering på att tjocka till sig lite nu när sommaren ebbar mot sitt slut. Kalorier behövs för att man ska kunna tänka, det vet ju alla. Och ett gott skratt i kaffepausen bland kollegor förlänger sommaren inpå hösten. Ett bra motto att jobba efter.


Afterwork i en annan del av stan. Typ.

Många av Studio M:s frilansare både jobbar och bor runt Möllan. Livet kan då te sig som om Möllan är världen, vilket det också är på många sätt och vis, och man går omkring med känslan att det är precis här man vill vara. Äventyrslusta smyger sig dock på ibland.

Efter jobbtimmarna, en varm sommarfredag då värmerekord slogs runt om i hela Sverige, begav vi oss ut på stan för att hitta Möllan på självaste Malmös gågata. Vi fick oss en supermysig kväll med arabisk mat på Jasmin al Shams uteservering. I anarkist-demokratiskt anda tog vi in allt på menyn och delade systerligt och broderligt. Ingen alkohol serverades vilket var okej för en stund. Kvällen avslutades ändock tillbaka på hemmaplan på Möllans ölhak Tempo. På platsen där hela världen finns samlad.