Den fula ankungen

Vindsvåningen på 11:e våningen hade skeppsgolv och tindrande gallerilampor över hela lokalen när vi flyttade in. Säkert 50 lampor. Elräkning därefter, men det är det värt.

Men köket. Ack köket. Det såg sorgligt ut. Mörkgrön marijuanaplanta-plastmatta. Smutsiga vävtapeter på väggen,  föråldrad köksinredning och konstigt fula hyllor som hängde från taket; de skulle vara funktionella, men var inte speciellt mycket så. Lysrör gav rummet ett kallt och otrivsamt ljus som förde tankarna till sjukhuskorridorer.

Så förvandlingen startade.

Vi lade nytt ljust klickgolv, monterade ner hyllorna och målade väggen vit för att sedan prydas med trädmotiv i olika sköna gröna färger. Vi satte upp gardiner framför köksinredningen och införskaffade ett designat bord med sköna stolar, under allt detta placerades en snygg och lugn matta i grönt. Som gräs. Det som är kvar är att sätta upp 9 spotslampor istället för lysrören. Voila, vi har nu ett mötesrum.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>