ECOAST

Jennie Larsson är jurist och miljöstrateg, med inriktning på hållbar utveckling i kustsamhällen samt havsfrågor. Hon är grundare till organisationen ECOAST.

ECOAST är en nybildad ideell förening som syftar till att förbättra hållbarhet och uppfyllelse av nationella och internationella miljömål i kustsamhällen. För att uppnå ovanstående syfte ligger fokus på att stärka hållbar regional utveckling, lokal entreprenörskap, samordna olika initiativ och aktörer, förmedla kunskap och ta till vara på lokala behov. Pågående projekt just nu är ett bokprojekt Den Skånska kustresan om Skånes kustsamhällen samt uppbyggnaden av arbetsgruppen Landet mellan huvudena med fokus på Hanöbukten utanför Österlen och dess utmaningar. www.ecoast.se

När Jennie inte är ute och intervjuar kustinvånare i Skåne, arbetar hon på Trelleborg AB som hållbarhetskonsult, samt stundtals också som gästföreläsare på Internationella miljöinstitutet (IIIEE) i Lund.

Då väder och vind ligger henne varmt om hjärtat, bjuder fritidens äventyr på träning inför en svensk klassiker samt beachvolleyboll.

jennie larsson frilansare på studio m

Jennie Larsson
jennie.larsson@ecoast.se
0706 – 56 08 02


2 thoughts on “ECOAST

  1. Pingback: Geek Girl Meetup | Studio M

  2. Pingback: Epic walk | Studio M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>