John Phillips

John Phillips är före detta supermodel som har sorterat lådorna så att de vassaste knivarna är längs fram och längst bak finns nu ett fondue-set. Numera är han reklamare och grundare av Sir John & Phillips.

Reklambyrån Sir John & Phillips håller på att startas upp. En liten men ack så kraftfull byrå där önskan är att förändra världen.

John är skolad på Hyper Island i Blekinge och på Miami Ad School i Amerika. Där emellan hann han med att jobba i Lund på Sony Mobile i 7 år. Han är nyss hemkommen efter att ha jobbat lite varstans; New York, Hamburg, Amsterdam och senast Dusseldorf. I grunden är John copywriter men har aktivt och medvetet jobbat sig ifrån det och senaste titel på visitkortet var Digital Conceptor.

När John inte sjunger sånger för barn eller hjälper gamla damer över gatan så dricker han öl, försöker vara en rolig far och en bra hälft samt gå på kallis. Aldrig samtidigt men ändå.John Phillips
john.phillips@hyperisland.se
070-6785078


4 thoughts on “John Phillips

  1. Pingback: Bullen med bullen | Studio M

  2. Pingback: Småttingar på besök | Studio M

  3. Pingback: Vårens första solstrålar | Studio M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>