Martin Möller

Martin Möller driver ett produktionsbolag som gör dokumentärfilmer.

Martin är nyinflyttad i Malmö och har så mycket överskottsenergi att han skulle kunna ge elförsörjning åt hela Malmö med omnejd. Överskottenergin kommer ifrån de långsamma folkhögskoleutbildningarna i film som han just fullföljt. Han är 135% redo att sätta tänderna i Malmö och bekanta sig med den lilla, intima filmbranschen som finns här. Detta gör han med sitt eget produktionsbolag Libertand Pictures som för närvarande gör en kortdokumentär om Bloom in the Park, restaurangen i Pildammsparken. Martin regisserar även en fullängd, halvkonfidentiell dokumentärfilm som kommer att visa ursprungsbefolkningens kamp för självständighet i en av de sista kolonierna i världen.

På fritiden gör han för närvarande inte så mycket annat än att jobba och leta bra boende centralt i Malmö, samt kanske spelar lite PS4 för att koppla av och stänga ner huvudet en stund. Det behövs. Han är ung och spänstig så du kommer säkert att se honom då han flackar runt Möllan med en öl i handen. Han kommer inför den framtida lägenhetsflytten att sitta och göra sina egna tallrikar, muggar och allsköns skulpturer, samt måla tavlor att dekorera sitt hem med då lera & konst ligger honom varmt om hjärtat.

www.libertandpictures.comMartin Möller

Martin Möller
martin@libertandpictures.com
072-963 98 08


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>