Matilda Padoan

Matilda Padoan driver KAMUTbyrån, där hon tillsammans med ett nätverk av erfarna konsulter erbjuder tjänster som utvärderare, utredare och processtödjare.

Socialt och miljömässigt hållbar samhällsutveckling är det som Matilda brinner mest för – och hon är övertygad om att de båda måste gå hand i hand. Därför erbjuder KAMUTbyrån tjänster till organisationer och verksamheter som vill verka för en långsiktigt positiv förändring. Delaktighet – för alla som berörs av det som ska utvärderas, utredas eller stödjas – är också ett centralt element i alla uppdrag KAMUTbyrån åtar sig.

Matilda försöker att leva som hon lär: Hon odlar grönsaker för självhushållning och håller några lyckliga höns i trädgården för att kunna njuta av ägg med gott samvete. Matilda är också en inbiten cyklist, vägrar flyg och reser bara på semester med tåg!

www.kamutbyran.sealt=

Matilda Padoan
matilda@kamutbyran.se
0708-446773


4 thoughts on “Matilda Padoan

  1. Pingback: Sidan kunde inte hittas | Studio M

  2. Pingback: Projekt Within – Ungdomar i utanförskap | Studio M

  3. Pingback: Nu går det väldans bra. | Studio M

  4. Pingback: Den norm-medvetne tomten på Studio M | Studio M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>