Nytt: FlexkontraktVi fick en del nyttig input från frilansare under invigningskalaset. Det verkar finnas ett behov av att kunna ha en arbetsplats då och då. Därför inför vi nu ett nytt flexkontrakt som innebär att vi omvandlar ett av våra skrivbord till ett öppet bord, som man kan boka in sig på via internet.

Vi prövar med att skrivbordet får 3 arbetsplatser. Idag har vi ett företag som huserar hos oss som skapat 5 arbetsplaster av ett bord, så borden är stora (160 x 80 cm). Med flexkontraktet har man tillgång till studion och skrivbordet dygnet runt med begränsningen att man inte sitter mer än 25 timmar i veckan fördelat som det passar bäst under dygnet/veckan. Det går också bra att använda myshörnan för att jobba med laptop. När man går hem tar man med sig sina saker alternativt använder ett av våra Expedit-fack till förvaring.

Flexkontraktet har en hyra på 1100 kr i månaden.

Vad tycks? Ge oss gärna feedback!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>