Om studio m

Vi vill skapa en plats för kreativa möten.. En skön plats att hänga på.. En öppen yta att fylla med kommunikation.. En mysig arbetsplats.. Ett kollektiv av frilansare och inspirerande människor.

I studion sitter det företagare och entreprenörer inom webb, IT, ekonomi, översättning, hållbar utveckling/miljö, omvärldsanalys, media, journalistik, konst och design. Många av oss är också konstnärssjälar som bl a skriver, målar och tecknar.

Studion är på 11:e våningen med utsikt över Möllan/Malmö. Denna charmiga och luftiga vindsvåningen med många takfönster har en öppen yta på 90 kvadratmeter, som är väl upplyst och inredd för att skapa en kreativ och avslappnad atmosfär.

Ängelholmsgatan 6 ligger på en parallellgata till Möllevångstorget. 1 minuts promenad från torget och 5 minuter från både Citytunneln (Station Triangeln)och Södervärn busstation. Det bästa är närheten till alla Möllans schyssta lunchställen, caféer, aktiviteter och nattliv. Inom 200 meter finns det två gym, kickboxing, simhall, biljardhall, Folkets park och mycket annat. Vi har en inspirerande utsikt över stora delar av Malmö: Turning Torso, Öresundsbron, Kronprinsen och Slottsstaden, Triangeln, Möllan och på fina dagar så skymtar vi även Danmark.

Kom upp och hälsa på oss och ta en titt på Malmö uppifrån. Vi bjuder på kaffe och trevligt sällskap!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>