Patrik Larsson

Patrik är fotograf och lärare i foto och bildbehandling.

”Att fotografera är att leva” har någon sagt. Patrik vill lägga till en rad, att fotografera och inspirera andra att fotografera är att leva. Han gillar egna turer med kameran lika mycket som han älskar att få ta med en grupp ut och inspirera och lära ut det han kan och brinner för.

I rollen som fotograf är det i landskapet han trivs bäst. Patrik fotograferar allt från stora vyer till små omsorgsfullt utvalda utsnitt.

Patrik har också en roll som lärare. Det allra bästa han vet är när han får komma ut och stå inför en grupp människor som vill lära sig det han kan. Att få se människor utveckla sitt sätt att fotografera, att se bilder eller jobba med dom i datorn är otroligt tillfredställande. Patrik spelar också in videokurser åt Moderskeppet där han lär ut Landskapsfotografi och Adobe Lightroom.

Patrik är invald i Naturfotograferna /N och Photonatura /PN.

www.fotografpatriklarsson.sepatriklarsson_studiom_kontor

Patrik Larsson
info@fotografpatriklarsson.se
0703-266191


One thought on “Patrik Larsson

  1. Pingback: Bild på papper är inte samma sak som bild på skärmen | Studio M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>