Studio M är ett faktum!

Invigningskalaset blev en succé… och det känns som att vi nu satt Studio M på kartan. Underbart! Och det är tack vare alla goda vänner och de många nya ansikten som deltog i fredagens firande. Det var en härlig kväll fylld av skratt, glödande stämning, nya spännande människor, läcker konstutställning, läskande Sangria och grymt skön musik. Under kvällens gång fick vi besök av nära 100(!) personer som alla bidrog med sitt glada humör och entusiasm. Det blev en skvätt Sangria över till dagen efter. Nu vet vi att 50 liter bål & Sangria räcker långt :)

Vi vill tacka för vackra blommor, fina viner och en GIGANTISK vattenmelon (typ 15kg!).

Nu väntar stimulerande utmaningar och projekt för Studio M. Det ligger en hel del spännande saker och bubblar under ytan som t ex, ett nytt flexkontrakt, frukostseminarier, afterworks tillsammans med andra frilanskollektiv och mycket annat som finns i vår idélåda.Vi är tacksamma  för ert stöd och för att ni ville komma förbi och fira in studion tillsammans med oss. Så… TACK! Speciellt riktade tack till Jenny K Lundgren för utställningen av hennes konst och Micke Sundell för hans insats som DJ.

Vi hoppas på ett snart återseende!     /Silvia&Anders


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>